Közel százmillió forintos beruházással készült fel portfóliója bővítésére a BMW-vel 27 éve kapcsolatban álló pécsi Schneider Autóház. Az eddig BMW, BMW M és BMW i márkákat forgalmazó kereskedés új szalonjában már a Mini modelljeit is megtalálhatják az ügyfelek.

A Schneider Autóház Kft. története Pécsett található telephelyének és szalonjának 2015-ös teljes körű fejlesztését és bővítését követően, idén szeptember 27-én újabb mérföldkőhöz érkezett: a cégcsoport kínálatában az eddig elérhető BMW, BMW M és BMW i modellek megjelent a Mini portfóliója is, melyet egy új, 250 négyzetméteres bemutatóteremben találhatnak meg a brit márka ügyfelei.

A Mini márka egyenletes, fejlődő teljesítményt mutat Magyarországon, idén augusztus végéig közel kétszer annyi autót adtunk el, mint két éve hasonló időszakban. A Schneider Autóház Kft. pécsi Mini bemutatótermével tovább bővül az országos hálózat, immár Budapest, Győr és legutóbb Miskolc mellett, a baranyai megyeszékhelyen is van márkaképviselet, így bízunk benne, hogy a Mini hazai sikereihez Pécs is hathatósan hozzájárulhat – mondta el Oros Attila, a BMW Group Magyarország Mini márkavezetője a szalonnyitás alkalmával.